Achterstraat 5 4064 EH Varik

Wie ben ik?

In 2005 ben ik, Esther Hessel, Hessel Marketing & Communicatie gestart. Met heel veel plezier en passie voor het vak ondersteun ik mijn klanten bij:

  • Opzetten en uitvoeren van de marketingstrategie: op welke markten moet het bedrijf zich richten? Waar ben je sterk in en wat kun je als bedrijf verbeteren? Op welke ontwikkelingen moet je inspelen in een markt die steeds in beweging is? 
  • Ontwikkeling  en uitvoering van communicatieplannen,
  • Organisatie van klant- en relatiedagen, demodagen en beursdeelname,
  • Ontwikkeling van folders, relatiemagazines, verkoopconcepten (winkelinrichting, verpakking en presentatie),
  • Ontwikkeling van websites

Ik sta dicht bij de ondernemer. Ik denk vanuit kansen en uitdagingen. Maar houd daarbij ook de praktische en bedrijfseconomische kant in het oog. Ik ga voor het beste resultaat voor u als ondernemer.

Meer weten? Of behoefte aan een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact op!


Projecten

Sinds de oprichting van Hessel Marketing & Communicatie leid ik diverse 2- en 3 jarige projecten. Ik geef de projecten vorm met het projectteam. Ik houd de beoogde doelstellingen en resultaten in de gaten. En zorg voor een soepele en doelgerichte afronding van het project. Zowel inhoudelijk als financieel. 

Zoekt u een projectleider? Neem dan vrijblijvend contact op!


Voor een beeld van de verschillende projecten kijk op de pagina Projecten en klanten. Wie zijn wij Hessel Marketing & Communicatie