Achterstraat 5 4064 EH Varik

Communicatie

Communicatie: advies en uitvoering

Ik coƶrdineer en ontwikkel diverse communicatie uitingen. Vanuit het karakter van uw bedrijf en de markt waarop u zich richt ontstaan passende uitingen. Ook maak ik regelmatig een effectief en praktisch communicatieplan voor klanten: op welke doelgroepen en markten wilt u zich richten en welke communicatie aanpak past daarbij. 


Basis voor uw bestaansrecht

Variatie aan communicatie

Hessel Marketing & Communicatie heeft een variatie aan communicatiemiddelen ontwikkeld voor zowel de zakelijke markt als richting consumenten:

  • Folders en brochures
  • Relatiemagazines 
  • Websites
  • Promotiemateriaal
  • Materiaal voor winkelvloer

Deze uitingen komen tot stand na een uitvoeringe voorbespreking en analyse van de doelgroep. Afhankelijk van het project werken we samen met grafisch vormgevers, ontwerpers en websitebouwers.

Organisatie evenementen en bijeenkomsten

Esther Hessel is een ambitieuze en precieze organisator! Naar klanten, relaties maar ook in projecten is het belangrijk mensen te verrassen en tegelijkertijd kennis over te dragen. Afgelopen jaren heeft Esther Hessel de coordinatie van grote demodagen, congressen, workshops en bijeenkomsten op zich genomen. Deelnemers aan deze bijeenkomsten kijken terug op interessante en leerzame dagen. Strak georganiseerd en ook aan de juiste catering is gedacht!